اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 2 بهمن ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 2 بهمن ماه 1403 ساعت: 1:25:34

ضریب خوداتکایی گندم از ۱۰۲ درصد گذشت

ضریب خوداتکایی گندم از ۱۰۲ درصد گذشت

معاون وزیر جهاد با بیان اینکه ضریب خوداتکایی گندم به ۱۰۲.۵ درصد رسیده است،گفت:می‌خواهیم از دیم‌زارهایمان در رفع بخشی از نیازهای کشور برای ارتقا امنیت غذایی استفاده کنیم.

منبع خبر : مهر - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 09 تیر 1399ساعت انتشار : 7:0:48
معاون وزیر جهاد با بیان اینکه ضریب خوداتکایی گندم به ۱۰۲.۵ درصد رسیده است،گفت:می‌خواهیم از دیم‌زارهایمان در رفع بخشی از نیازهای کشور برای ارتقا امنیت غذایی استفاده کنیم.