اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 18 مرداد ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
شنبه 18 مرداد ماه 1404 ساعت: 17:26:12

تب مالت در کمین مشتریان لبنیات سنتی

تب مالت در کمین مشتریان لبنیات سنتی

رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: استفاده از شیر های نجوشیده در تولید پنیر تبریزی و بستنی های کیلویی و قیفی دستگاهی، ویریوس تب مالت را به افراد منتقل کرده و منجر به شیوع بیماریدر شهر ها می شود.

منبع خبر : شفاف - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 30 فروردین 1397ساعت انتشار : 12:2:29
رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: استفاده از شیر های نجوشیده در تولید پنیر تبریزی و بستنی های کیلویی و قیفی دستگاهی، ویریوس تب مالت را به افراد منتقل کرده و منجر به شیوع بیماریدر شهر ها می شود.