به تازگی دو طرح پژوهشی با مشارکت سازمان بهداشت جهانی (WHO) و دفتر بهبود تغذیه برای بهروز کردن دادههای مصرف و تامین دادههای معتبر و دقیق برای سیاستگذاری و تدوین سیاستهای غذایی در راستای ارتقای سلامت جامعه در انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور انجام شده است.
منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 06 دی 1395ساعت انتشار : 9:27:48به تازگی دو طرح پژوهشی با مشارکت سازمان بهداشت جهانی (WHO) و دفتر بهبود تغذیه برای بهروز کردن دادههای مصرف و تامین دادههای معتبر و دقیق برای سیاستگذاری و تدوین سیاستهای غذایی در راستای ارتقای سلامت جامعه در انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور انجام شده است.