یک متخصص علوم و صنایع غذایی ضمن بیان بهترین شرایط برای حفظ و نگهداری آجیل و مغزدانهها گفت: آجیلهای پاک شده، مستعد جذب رطوبت و بو به خود هستند و در صورتی که به روش مناسبی نگهداری نشوند، رشد آفات در آنها سرعت و افزایش میگیرد.
منبع خبر : میزان - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 11 فروردین 1396ساعت انتشار : 18:28:10یک متخصص علوم و صنایع غذایی ضمن بیان بهترین شرایط برای حفظ و نگهداری آجیل و مغزدانهها گفت: آجیلهای پاک شده، مستعد جذب رطوبت و بو به خود هستند و در صورتی که به روش مناسبی نگهداری نشوند، رشد آفات در آنها سرعت و افزایش میگیرد.