اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 21 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
جمعه 21 دى ماه 1403 ساعت: 7:25:35

راهی خوراکی برای کاهش احتمال ابتلا به سرطان سینه

راهی خوراکی برای کاهش احتمال ابتلا به سرطان سینه

مهر نوشت: طبق یک تحقیق جدید، مواد غذایی غنی از اسیدهای چرب اُمگا ۳ موجب کاهش ریسک سرطان سینه در زنان در دوره یائسگی و زنان چاق می شود.

منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 07 اسفند 1394ساعت انتشار : 9:27:31
مهر نوشت: طبق یک تحقیق جدید، مواد غذایی غنی از اسیدهای چرب اُمگا ۳ موجب کاهش ریسک سرطان سینه در زنان در دوره یائسگی و زنان چاق می شود.