اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 26 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 25 دى ماه 1403 ساعت: 23:26:10

تولید شیر با قابلیت کاهش کلسترول

تولید شیر با قابلیت کاهش کلسترول

دکتر محمد امین حجازی،مجری طرح، پروبیوتیک‌ها را میکروارگانیزم‌هایی دانست که وقتی به صورت زنده مصرف می‌شوند، در میزبان اثرات مثبتی دارند و افزود: مصرف این میکروارگانیزم‌ها در مواد غذایی موجب ارتقای سطح سلامت میزبان خواهد شد

منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 02 مهر 1396ساعت انتشار : 12:42:59
دکتر محمد امین حجازی،مجری طرح، پروبیوتیک‌ها را میکروارگانیزم‌هایی دانست که وقتی به صورت زنده مصرف می‌شوند، در میزبان اثرات مثبتی دارند و افزود: مصرف این میکروارگانیزم‌ها در مواد غذایی موجب ارتقای سطح سلامت میزبان خواهد شد