
برای اکثر افراد بو و طعم نان داغ پخته شده با آرد گندم از لذتبخشترین چیزهایی است که میشود تجربه کرد، اما برخی افراد همیشه در طول زندگی خود باید از این لذت محروم بمانند. این افراد مبتلا به بیماری سلیاک هستند؛ یک بیماری خودایمنی که باعث میشود تا پس از مصرف مواد غذایی دارای گندم نظیر نان، ماکارونی، آرد، شکلات و بیسکویت، گلیادین یا نوعی از پروتئین گندم (گلوتن) وارد گردش خون شده و واکنش سیستم ایمنی بدن را بهدنبال داشته باشد.
منبع خبر : شفاف - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 12 آبان 1398ساعت انتشار : 7:0:40برای اکثر افراد بو و طعم نان داغ پخته شده با آرد گندم از لذتبخشترین چیزهایی است که میشود تجربه کرد، اما برخی افراد همیشه در طول زندگی خود باید از این لذت محروم بمانند. این افراد مبتلا به بیماری سلیاک هستند؛ یک بیماری خودایمنی که باعث میشود تا پس از مصرف مواد غذایی دارای گندم نظیر نان، ماکارونی، آرد، شکلات و بیسکویت، گلیادین یا نوعی از پروتئین گندم (گلوتن) وارد گردش خون شده و واکنش سیستم ایمنی بدن را بهدنبال داشته باشد.