آجیل بهترین غذایی است که هر فرد میتواند در یک رژیم غذایی مصرف کند. ما ایرانیها نیز علاقه به مصرف انواع آجیلها اعم از شور و شیرین به همراه گردو و بادام و فندوق و کشمش داریم. گردو و بادام از تمام مواد مغذی ضروری ساخته شدهاند که از حافظه و همچنین عملکرد کلی مغز پشتیبانی میکنند. در این مطلب پروفایلهای تغذیهای و خواص تقویت کننده حافظه آنها را با یکدیگر مورد سنجش قرار میدهیم. مقایسه تغذیهای
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 24 بهمن 1403ساعت انتشار : 19:25:28