تهران - ایرنا - رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: بر اساس دستورالعمل جدید این سازمان، تولید کنندگان محصولات غذایی می توانند طبق ضوابط و مقررات بهداشتی سازمان غذا و دارو، فرآورده های غذایی را در قالب شناسه نظارت کارگاهی تولید کنند.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 17 تیر 1396ساعت انتشار : 14:12:24تهران - ایرنا - رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: بر اساس دستورالعمل جدید این سازمان، تولید کنندگان محصولات غذایی می توانند طبق ضوابط و مقررات بهداشتی سازمان غذا و دارو، فرآورده های غذایی را در قالب شناسه نظارت کارگاهی تولید کنند.