کشاورزی> اقتصاد غذا - نخستین کتاب جامع چای، دمنوش و صنایع وابسته که حاوی کاملترین اطلاعات برای فعالان این صنعت است به همت نشریه «اقتصاد سبز» منتشر شد.
منبع خبر : اقتصاد غذا - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 29 شهریور 1394ساعت انتشار : 20:57:57کشاورزی> اقتصاد غذا - نخستین کتاب جامع چای، دمنوش و صنایع وابسته که حاوی کاملترین اطلاعات برای فعالان این صنعت است به همت نشریه «اقتصاد سبز» منتشر شد.به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا (فودپرس)، این کتاب 138 صفحهای حاوی آخرین اطلاعات، آدرس و شماره تلفنهای فعالان عرصه تولید، بستهبندی، بازرگانی صنعت چای کشور است که در کنار آخرین آمار و اطلاعات از تولید، مصرف، حجم واردات و صادرات چای دنیا مجموعه منحصر به فردی را تشکیل داده است.«چای داغ، لبسوز و لبدوز مکمل جدانشدنی تمام وعدههای غذایی ایرانیها» عنوان مطلع این کتاب است که به تاریخچه ورود چای به ایران و قهوه خانهداری پرداخته است.آمار تولید و مصرف جهانی چای به تفکیک کشورهای مختلف، معرفی 10 کشور برتر پرمصرف 10 کشور صادرکننده برتر چای در جهان و 10 کشور برتر وارد کننده و تولیدکننده چای دنیا بههمراه جدول تفکیک شده در کنار معرفی فعالان تولید، بستهبندی و بازرگانی داخلی صنعت چای به دو زبان فارسی و انگلیسی کتاب حاضر را تبدیل به کاربردیترین کتاب این عرصه کرده است.علاقهمندان جهت تهیه این کتاب میتوانند با شماره تلفن 66557704 تماس حاصل نمایند.