رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: مصرف آب معدنیهای غیر استاندارد خطر بروز بیماریهای وبا و اسهال را افزایش میدهند.
منبع خبر : اقتصاد غذا - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 31 خرداد 1396ساعت انتشار : 11:12:20رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: مصرف آب معدنیهای غیر استاندارد خطر بروز بیماریهای وبا و اسهال را افزایش میدهند.محمدحسین عزیزی رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در گفتگویی راظهار کرد: مصرف آب معدنیهای بی نام و نشان ممکن است باعث بروز مشکلات متعددی در افراد شود و حوزه سلامت را به خطر انداخته و هزینههای گزافی را به کشور و خانوادهها تحمیل کند.وی عنوان کرد: مردم باید آب معدنیهای مصرف کنند که دارای نشان استاندارد بوده و از سازمان غذا و دارو کشور تاییدیه لازم را گرفته باشد در غیر این صورت محتویات درون آب معدنی از نظر بهداشتی قابل قبول نیست.عزیزی تاکید کرد: آب معدنی های بی نام و نشان ممکن است به صورت دستی و بدون رعایت کردن مسائل بهداشتی پر شده باشند و بطریهای آب استفاده شده در آنها غیر بهداشتی باشد.رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: مصرف آب آلوده خطر بروز بیماریهای وبا و اسهال را افزایش می دهد و بهتر است که از مصرف آب هاش آشامیدنی غیر بهداشتی بویژه در فصل تابستان جلوگیری شود.