اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 2 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 2 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 10:25:39

طراحی جدول استخراج ارزش غذاهای بومی ایران/ پایش عوامل خطرزا

طراحی جدول استخراج ارزش غذاهای بومی ایران/ پایش عوامل خطرزا

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور از طراحی جدولی برای استخراج ارزش غذاهای بومی در مناطق مختلف کشور خبر داد.

منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 23 اردیبهشت 1401ساعت انتشار : 11:0:44
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور از طراحی جدولی برای استخراج ارزش غذاهای بومی در مناطق مختلف کشور خبر داد.