اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 17 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 17 دى ماه 1403 ساعت: 14:25:37

ضریب امنیت غذایی کشور بهبود پیدا کرد

ضریب امنیت غذایی کشور بهبود پیدا کرد

خبرگزاری تسنیم: حدود 1.8 میلیون تن برنج در داخل کشور علی رغم سیاست محدودیت و کاهش سطح زیر کشت این محصول در استان های غیر شمالی (در راستای بهره برداری بهینه از منابع آب کشور) تولید شده و در تامین امنیت غذایی با اتکا به تولید داخلی موثر بوده است.

منبع خبر : تسنیم - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 21 مرداد 1394ساعت انتشار : 12:58:36
خبرگزاری تسنیم: حدود 1.8 میلیون تن برنج در داخل کشور علی رغم سیاست محدودیت و کاهش سطح زیر کشت این محصول در استان های غیر شمالی (در راستای بهره برداری بهینه از منابع آب کشور) تولید شده و در تامین امنیت غذایی با اتکا به تولید داخلی موثر بوده است.