رئیس انجمن علوم صنایع غذایی ایران گفت: مصرف گردوهای تازه دستفروشان اولین عامل انتقال بیماری وبا در کشور است.همچنین پستههای سیاه شده مغازهها نیز میتواند منجر به سرطانهای دستگاه گوارشی شود.
منبع خبر : میزان - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 مرداد 1396ساعت انتشار : 7:13:25رئیس انجمن علوم صنایع غذایی ایران گفت: مصرف گردوهای تازه دستفروشان اولین عامل انتقال بیماری وبا در کشور است.همچنین پستههای سیاه شده مغازهها نیز میتواند منجر به سرطانهای دستگاه گوارشی شود.