براساس کنسرواسیون، فساد میکروبی، فساد شیمیایی، فساد بیولوژیک از جمله عوامل تغییرات در مواد غذایی محسوب میشوند. این در حالی است که میکرو ارگانیسم با فساد میکروبی، اکسیژن هوا منجر به فساد شیمیایی و آنزیمها که باعث فساد بیوشیمیایی میشود.
منبع خبر : عصر ایران - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 08 آبان 1396ساعت انتشار : 10:27:23براساس کنسرواسیون، فساد میکروبی، فساد شیمیایی، فساد بیولوژیک از جمله عوامل تغییرات در مواد غذایی محسوب میشوند. این در حالی است که میکرو ارگانیسم با فساد میکروبی، اکسیژن هوا منجر به فساد شیمیایی و آنزیمها که باعث فساد بیوشیمیایی میشود.