«خبرجنوب» نوشت: رئیس مرکز تحقیقات هیستومرفومتری و استریولوژی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: طبق مطالعات تعدادی از محققان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، وجود بیش از حد مجاز مواد نگهدارنده در مواد غذایی باعث ایجاد اضطراب، کاهش حافظه و اثرات مخرب بر سلول های مغزی می شود.
منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 11 خرداد 1395ساعت انتشار : 22:57:19«خبرجنوب» نوشت: رئیس مرکز تحقیقات هیستومرفومتری و استریولوژی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: طبق مطالعات تعدادی از محققان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، وجود بیش از حد مجاز مواد نگهدارنده در مواد غذایی باعث ایجاد اضطراب، کاهش حافظه و اثرات مخرب بر سلول های مغزی می شود.