مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: از عوارض کاهش سطح سرمی ۲۵ هیدروکسی ویتامین D میتوان به خطر بروز بیماریهایی مانند سرطان، دیابت بیماریهای قلبی و عروقی و...، اشاره کرد.
منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 13 فروردین 1398ساعت انتشار : 7:0:51مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: از عوارض کاهش سطح سرمی ۲۵ هیدروکسی ویتامین D میتوان به خطر بروز بیماریهایی مانند سرطان، دیابت بیماریهای قلبی و عروقی و...، اشاره کرد.