قصرشیرین - ایرنا - مسوول محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: با آزمایش ها و نمونه گیری های صورت گرفته، محصول سیب زمینی تولید شده در مزارع قصرشیرین از کمترین میزان نیترات و آلودگی برخوردار است.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 خرداد 1395ساعت انتشار : 14:47:28قصرشیرین - ایرنا - مسوول محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: با آزمایش ها و نمونه گیری های صورت گرفته، محصول سیب زمینی تولید شده در مزارع قصرشیرین از کمترین میزان نیترات و آلودگی برخوردار است.