اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 3 بهمن ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 3 بهمن ماه 1403 ساعت: 11:25:12

یک مسوول: محصول سیب زمینی قصرشیرین کمترین میزان نیترات و آلودگی را دارد

یک مسوول: محصول سیب زمینی قصرشیرین کمترین میزان نیترات و آلودگی را دارد

قصرشیرین - ایرنا - مسوول محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: با آزمایش ها و نمونه گیری های صورت گرفته، محصول سیب زمینی تولید شده در مزارع قصرشیرین از کمترین میزان نیترات و آلودگی برخوردار است.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 خرداد 1395ساعت انتشار : 14:47:28
قصرشیرین - ایرنا - مسوول محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: با آزمایش ها و نمونه گیری های صورت گرفته، محصول سیب زمینی تولید شده در مزارع قصرشیرین از کمترین میزان نیترات و آلودگی برخوردار است.