دانشیار گروه آلرژی و ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: آلرژی های غذایی در دنیا و کشورمان رو به رشد است که مصرف بی رویه فست فودها، مواد غذایی مملو از سس و مواد نگهدارنده، سیر صعودی حساسیت های غذایی را افزایش داده است.
منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 12 فروردین 1397ساعت انتشار : 12:1:31دانشیار گروه آلرژی و ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: آلرژی های غذایی در دنیا و کشورمان رو به رشد است که مصرف بی رویه فست فودها، مواد غذایی مملو از سس و مواد نگهدارنده، سیر صعودی حساسیت های غذایی را افزایش داده است.