اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 22 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 22 دى ماه 1403 ساعت: 20:26:24

وقتی پای تراریخته‌ها به پفک‌ها و اسنک‌های حجیم‌شده باز می‌شود!

وقتی پای تراریخته‌ها به پفک‌ها و اسنک‌های حجیم‌شده باز می‌شود!

به اعتقاد محققان حوزه بیوتکنولوژی کشاورزی چنانچه بخواهیم در بازارهای جهانی، ذرت و یا سویا خریداری کنیم، تقریباً همه سویا و تا حدودی ذرت تراریخته هستند؛ از این رو با اجرای قانون ایمنی زیستی برچسب‌زنی بر روی بسته‌بندی‌های مواد غذایی الزامی شده است.

منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 04 فروردین 1398ساعت انتشار : 12:0:51
به اعتقاد محققان حوزه بیوتکنولوژی کشاورزی چنانچه بخواهیم در بازارهای جهانی، ذرت و یا سویا خریداری کنیم، تقریباً همه سویا و تا حدودی ذرت تراریخته هستند؛ از این رو با اجرای قانون ایمنی زیستی برچسب‌زنی بر روی بسته‌بندی‌های مواد غذایی الزامی شده است.