قم- ایرنا- رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: به علت بروز عفونت در بدن مبتلایان به آنفلوانزا، عملکرد مناسب سیستم ایمنی در بهبودی سریع بیماری نقش عمده ای ایفا می کند، به همین علت مصرف منابع غذایی پروتیینی شامل انواع گوشت ها، حبوبات و تخم مرغ توصیه می شود.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 13 دی 1396ساعت انتشار : 10:6:6قم- ایرنا- رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: به علت بروز عفونت در بدن مبتلایان به آنفلوانزا، عملکرد مناسب سیستم ایمنی در بهبودی سریع بیماری نقش عمده ای ایفا می کند، به همین علت مصرف منابع غذایی پروتیینی شامل انواع گوشت ها، حبوبات و تخم مرغ توصیه می شود.