اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 23 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 22 دى ماه 1403 ساعت: 20:26:24

مبتلایان به بیماری آنفلوانزا منابع غذایی پروتیین دار مصرف نمایند

مبتلایان به بیماری آنفلوانزا منابع غذایی پروتیین دار مصرف نمایند

قم- ایرنا- رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: به علت بروز عفونت در بدن مبتلایان به آنفلوانزا، عملکرد مناسب سیستم ایمنی در بهبودی سریع بیماری نقش عمده ای ایفا می کند، به همین علت مصرف منابع غذایی پروتیینی شامل انواع گوشت ها، حبوبات و تخم مرغ توصیه می شود.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 13 دی 1396ساعت انتشار : 10:6:6
قم- ایرنا- رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: به علت بروز عفونت در بدن مبتلایان به آنفلوانزا، عملکرد مناسب سیستم ایمنی در بهبودی سریع بیماری نقش عمده ای ایفا می کند، به همین علت مصرف منابع غذایی پروتیینی شامل انواع گوشت ها، حبوبات و تخم مرغ توصیه می شود.