کرمانشاه- ایرنا- کارشناس مسوول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در خصوص تغذیه ایام نوروز گفت: زیاده روی در مصرف غذا و تنقلات، شیرینی و شکلات می تواند منجر به مشکلات گوارشی و همچنین افزایش انرژی دریافتی و در نتیجه اضافه وزن در این ایام شود.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 01 فروردین 1396ساعت انتشار : 10:28:20کرمانشاه- ایرنا- کارشناس مسوول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در خصوص تغذیه ایام نوروز گفت: زیاده روی در مصرف غذا و تنقلات، شیرینی و شکلات می تواند منجر به مشکلات گوارشی و همچنین افزایش انرژی دریافتی و در نتیجه اضافه وزن در این ایام شود.