اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 2 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 2 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 14:26:22

بهبود عرضه مواد غذایی در مدارس، نیازمند برگزاری جلسات مشترک میان وزارتخانه‌های آموزش و بهداشت

چه کسانی مستعد سکته مغزی هستند؟

دبیر علمی پانزدهمین کنگره سکته مغزی گفت: ابتلا به فشارخون، دیابت، چاقی، رژیم غذایی نامناسب، کم تحرکی، استعمال دخانیات و بخصوص آلودگی هوا که ثابت شده به تنهایی در بروز سکته مغزی نقش دارد از عوامل اصلاح‌پذیری هستند که باعث بروز سکته مغزی می‌شوند.

منبع خبر : فرارو - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 14 آذر 1402ساعت انتشار : 14:1:51