پژوهشگران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در طرحی مشترک با یک شرکت صنایع غذایی، اقدام به تولید آزمایشگاهی نانوکپسولهای حاوی روغن امگا-3 کردند. این نانوکپسولها در صورت تولید انبوه میتوانند در جیره غذایی مورد استفاده قرار گرفته و سبب افزایش سطح سلامت افراد مصرف کننده شوند.
منبع خبر : باشگاه خبرنگاران - وبگردیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 13 آبان 1394ساعت انتشار : 11:7:47پژوهشگران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در طرحی مشترک با یک شرکت صنایع غذایی، اقدام به تولید آزمایشگاهی نانوکپسولهای حاوی روغن امگا-3 کردند. این نانوکپسولها در صورت تولید انبوه میتوانند در جیره غذایی مورد استفاده قرار گرفته و سبب افزایش سطح سلامت افراد مصرف کننده شوند.