اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 21 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
جمعه 21 دى ماه 1403 ساعت: 17:25:27

بحران کیفیت نان در فصل تابستان/گندم داخلی فاقد پروتئین و برای پخت نان نامناسب است

بحران کیفیت نان در فصل تابستان/گندم داخلی فاقد پروتئین و برای پخت نان نامناسب است

رئیس اتحادیه نان های حجیم و نیمه حجیم گفت: مردم باید از نان هایی با فیبر و سبوس بالا استفاده کنند؛در نانوایی های سنتی از آردهای سفید استفاده می شود،سنگک های تیره گذشته در حال حاضر سفید عرضه می شود که این مساله به ضرر مصرف کننده است.

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 17 فروردین 1395ساعت انتشار : 10:7:53
رئیس اتحادیه نان های حجیم و نیمه حجیم گفت: مردم باید از نان هایی با فیبر و سبوس بالا استفاده کنند؛در نانوایی های سنتی از آردهای سفید استفاده می شود،سنگک های تیره گذشته در حال حاضر سفید عرضه می شود که این مساله به ضرر مصرف کننده است.