رئیس اتحادیه نان های حجیم و نیمه حجیم گفت: مردم باید از نان هایی با فیبر و سبوس بالا استفاده کنند؛در نانوایی های سنتی از آردهای سفید استفاده می شود،سنگک های تیره گذشته در حال حاضر سفید عرضه می شود که این مساله به ضرر مصرف کننده است.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 17 فروردین 1395ساعت انتشار : 10:7:53رئیس اتحادیه نان های حجیم و نیمه حجیم گفت: مردم باید از نان هایی با فیبر و سبوس بالا استفاده کنند؛در نانوایی های سنتی از آردهای سفید استفاده می شود،سنگک های تیره گذشته در حال حاضر سفید عرضه می شود که این مساله به ضرر مصرف کننده است.