اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 22 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 22 دى ماه 1403 ساعت: 20:26:24

ضرورت رعایت 2 اصل تعادل و تنوع در برنامه‌ریزی غذایی

ضرورت رعایت 2 اصل تعادل و تنوع در برنامه‌ریزی غذایی

کارشناس مسئول تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان گفت: رعایت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه‌ریزی غذایی روزانه اهمیت دارد.

منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 بهمن 1396ساعت انتشار : 12:0:47
کارشناس مسئول تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان گفت: رعایت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه‌ریزی غذایی روزانه اهمیت دارد.