مدیرکل دفتر میوههای گرمسیری و نیمهگرمسیری وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه سطح زیر کشت نارنگی در کشور 42 هزار هکتار است، گفت: سالانه 650 هزار تن نارنگی تولید میشود.
منبع خبر : فارس - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 06 مهر 1394ساعت انتشار : 10:47:24ابوالقاسم حسنپور مدیرکل دفتر میوههای گرمسیری و نیمهگرمسیری وزارت جهاد کشاورزی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، گفت: سطح زیر کشت نارنگی در کشور 42 هزار هکتار و سطح زیر کشت بارور این محصول 35 هزار هکتار است.
وی با بیان اینکه سالانه حدود 650 هزار تن نارنگی در کشور تولید میشود، گفت: مازندران با مساحت 22 هزار و 500 هکتار بیشترین سطح زیر کشت نارنگی در کشور را به خود اختصاص داده است.
حسنپور تصریح کرد: بعد از مازندران، فارس، جنوب کرمان و هرمزگان بیشترین سطح زیر کشت این محصول را به خود اختصاص دادهاند.
مدیرکل دفتر میوههای گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه برداشت نارنگی در استان مازندران آغاز شده است، گفت: سالی حدود 430 هزار تن نارنگی در این استان تولید میشود.
وی بیان داشت: نارنگیهای موجود در بازار از نوع نارنگی پیش رس، اونشو تولید مازندران است که این نارنگیها به صورت طبیعی رنگپذیری دارد و مصرف آن هم مشکلی ندارد.
حسنپور با بیان اینکه سالانه حدود 100 هزار تن مرکبات صادر میشود، تصریح کرد: از این میزان حدود 10 هزار تن آن به صادرات نارنگی اختصاص دارد.
وی افزود: کشورهای روسیه، آذربایجان، باکو، عراق و حوزه خلیج فارس از مشتریان نارنگی ایران هستند.
مدیرکل دفتر میوههای گرمسیری و نیمهگرمسیری وزارت جهاد میزان ارزآوری هر کیلوگرم نارنگی را 1.1 دلار عنوان کرد و بیان داشت: انتظار میرود با اتخاذ تمهیداتی جلوی واردات هر نوع میوه غیر مجاز در راستای حمایت از تولید داخل گرفته شود.
حسن پور زمان برداشت پرتقال را هم اواخر آبان و اوایل آذرماه عنوان کرد.
انتهای پیام/ب