اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 24 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 24 دى ماه 1403 ساعت: 14:26:17

افزایش کیفیت نان در خراسان رضوی

افزایش کیفیت نان در خراسان رضوی

با کاهش درصد سبوس گیری آرد و افزایش رقابت بین نانوایی ها، کیفیت نان در خراسان رضوی افزایش یافته است

منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 08 خرداد 1396ساعت انتشار : 12:17:25
با کاهش درصد سبوس گیری آرد و افزایش رقابت بین نانوایی ها، کیفیت نان در خراسان رضوی افزایش یافته است