اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 4 بهمن ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 4 بهمن ماه 1403 ساعت: 9:25:11

کیفیت و کمیت تولید گردو با سرشاخه‌کاری افزایش یافت

کیفیت و کمیت تولید گردو با سرشاخه‌کاری افزایش یافت

یک مقام مسئول در وزارت جهاد کشاورزی گفت: طرح سرشاخه‌کاری درختان گردو باهدف تغییر درختان بذری به ارقام دیربرگده، به‌صورت پایلوت در تعدادی از استان کشور در حال اجرا است.

منبع خبر : مهر - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 02 مرداد 1398ساعت انتشار : 7:2:0
یک مقام مسئول در وزارت جهاد کشاورزی گفت: طرح سرشاخه‌کاری درختان گردو باهدف تغییر درختان بذری به ارقام دیربرگده، به‌صورت پایلوت در تعدادی از استان کشور در حال اجرا است.