شیراز- ایرنا - مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی فارس گفت: قارچ های خوراکی دکمه ای به دلیل اینکه در سالن هایی با بخار 80 درجه سانتی گراد پاستوریزه می شوند عاری از هرگونه آلودگی هستند و شهروندان می توانند با خیال آسوده آن را مصرف کنند.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 31 اردیبهشت 1397ساعت انتشار : 7:0:54شیراز- ایرنا - مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی فارس گفت: قارچ های خوراکی دکمه ای به دلیل اینکه در سالن هایی با بخار 80 درجه سانتی گراد پاستوریزه می شوند عاری از هرگونه آلودگی هستند و شهروندان می توانند با خیال آسوده آن را مصرف کنند.