نودل فوری که پس از جنگ جهانی دوم در ژاپن برای تغذیه یک کشور گرسنه ایجاد شد، همچنان یک غذای آماده ارزان، سریع و خوشمزه (البته پر کالری) باقی مانده است و ویژگیهای آن که باعث محبوبیت آن در سراسر جهان شده است.. نودل به عنوان یک محصول غذایی در نظر گرفته میشود که از آن میتوان کالری زیادی را با قیمت پایین دریافت کرد (هزینه بستهها کمتر از یک دلار است). این قیمت پائین تا حدی به دلیل توانایی شرکتهای تولیدی در پایین نگه داشتن هزینهها، حتی در زمان تورم است. در سالهای اخیر به دلیل تورم، محبوبیت نودل تنها به آسیا محدود نشده و مصرف آن در تمام قارههای جهان، حتی کشورهای پردرآمد رشد فزایندهای دارد. در ایالات متحده، آنها حتی تبدیل به واحد پول غیررسمی جدید زندانها شدهاند. اما در میان کارشناسان سلامت هشدار میدهند که داشتن نمک زیاد نودل باعث نگرانی است.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 اسفند 1402ساعت انتشار : 12:0:58