مواد غذایی> معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات ایران با بیان اینکه در سال گذشته شش تن خاویار تولید شد گفت: با توجه به برنامه های توسعه ای برای تولید ۱۰ هزار تن گوشت ماهی خاویاری و ۱۰۰ تن خاویار مجوز صادر شد.
منبع خبر : اقتصاد غذا - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 12 مرداد 1398ساعت انتشار : 7:4:43مواد غذایی> معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات ایران با بیان اینکه در سال گذشته شش تن خاویار تولید شد گفت: با توجه به برنامه های توسعه ای برای تولید ۱۰ هزار تن گوشت ماهی خاویاری و ۱۰۰ تن خاویار مجوز صادر شد.حسینعلی عبدالحی معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات ایران در مراسم روز مزرعه(با موضوع تاس ماهیان) اظهار کرد: در 20 استان کشور تولید ماهیان خاویاری انجام می شود به طوری که تنها 10 مزرعه پرورش خاویاری در استان هرمزگان داریم.وی افزود: برای تولید 10 هزار تن گوشت ماهی خاویاری و 100 تن خاویار مجوز صادر شده اما میزان تولید خاویار پرورشی در سال 97 تنها شش تن بوده است.معاون سازمان شیلات ادامه داد: با ارائه تسهیلات به بخش خصوصی میتوانیم آنها را به فعالیت در بخش تولید ماهیان خاویاری ترقیب کنیم.وی با مقایسه میزان تولید آبزیان پرورشی با قبل از پیروزی انقلاب گفت: در سال 57 میزان تولیدات آبزیپروری 3هزار و 200 تن بوده که این رقم اکنون به 500 هزار تن رسیده است. عبدالحی در پایان صحبتهای خود گفت: بخش شیلات یک درصد از تولیدات محصولات کشاورزی تولیدشده در کشور را شامل می شود اما درآمد آن 10 درصد تولیدات این بخش است.