هر ایرانی با مصرف دو عدد خرما، دو عدد زیتون و یک انار نیازی به هیچ بیمه درمانی نخواهد داشت.
منبع خبر : ایانا - اصلیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 23 شهریور 1394ساعت انتشار : 13:52:19
هر ایرانی با مصرف دو عدد خرما، دو عدد زیتون و یک انار نیازی به هیچ بیمه درمانی نخواهد داشت.
مدیرکل دفتر امور میوههای گرمسیری و نیمهگرمسیری معاونت باغبانی وزارت جهاد کشاورزی امروز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) میزان برداشت انار کشور در سال جاری را یک میلیون تن پیشبینی کرد و از آغاز برداشت انارهای زودرس از اواسط مردادماه خبر داد.
ابوالقاسم حسنپور زمان برداشت انار را یک دوره سه ماهه از اواسط مردادماه تا اواخر آبانماه اعلام کرد و گفت: بهترین زمان برداشت این محصول با بیشترین کیفیت و قابلیت نگهداری بالا و صادرات از 15 مهرماه تا 15 آبانماه است.
وی با اشاره به کاشت انار در استانهای فارس، مرکزی، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، یزد، اصفهان و سمنان سطح زیر کشت این محصول را 82 هزار هکتار اعلام کرد.
حسنپور میزان صادرات انار تازه کشور را 60 هزار تن در سال جاری پیشبینی کرد و از صادرات همین میزان فرآوردههای انار در امسال خبر داد.
وی خاطرنشان کرد: با رفع مشکلات ایجادشده در فرایند صادرات انار بهویژه به کشور کره جنوبی و اخذ مجوز، صادرات به این کشور دوباره از سر گرفته شد.
مدیرکل دفتر امور میوههای گرمسیری و نیمهگرمسیری معاونت باغبانی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه میزان فرآوری انار در کشور متغیر است، افزود: انارهای درجه سهای که درجه شکافته شدن آنها بیشتر باشد و قابل ارائه به بازار نیست یا فاصله انتقال آنها تا بازار مصرف زیاد باشد، فرآوری میشود.
حسنپور با بیان اینکه آفت کرم گلوگاه انار مانند ویروس سرماخوردگی است که هیچگاه بهصورت کامل از بین نمیرود، ادامه داد: با مدیریت بهباغی، کاهش آلودگی باغها، استفاده از روشهای بیولوژیک و از بین بردن میوههای آلوده از شیوع این آفت پیشگیری میکنیم.
وی با اشاره به استفاده از روشهای هستهای در کنترل آفت کرم گلوگاه انار، از کنترل این آفت با روش هستهای در تعدادی از باغها خبر داد.
حسنپور تصریح کرد: از آنجا که هر ایرانی با مصرف دو عدد خرما، دو عدد زیتون و یک عدد انار در روز نیازی به هیچ نوع بیمه درمانی نخواهد داشت، ما باید بتوانیم با فرهنگسازی مردم را به سمت خوردن میوههای بیشتر و همچنین استفاده از هرگونه محصول ایرانی سوق دهیم.
وی با گلایه از وجود تعداد بیشمار بیلبوردهای تبلیغاتی برای برندهای خارجی یادآور شد: چرا نباید شهرداری تهران این بیلبوردها را برای چند روز در اختیار وزارت جهاد کشاورزی قرار دهد تا بتوانیم سرانه مصرف میوه تولید داخلی را در کشور بالا ببریم و با تبلیغ محصولات خود از تولید داخلی دفاع کنیم.
مدیرکل دفتر امور میوههای گرمسیری و نیمهگرمسیری معاونت باغبانی وزارت جهاد کشاورزی در پایان تأکید کرد: با در نظر گرفتن تعداد شهدای کشاورز در دفاع از کشورمان، باید بتوانیم برای قدردانی از این قشر اعتبارات لازم را به آنها اختصاص دهیم و این افراد نیز بتوانند روزهای بدون دغدغه و در آرامشی را سپری کنند./
خبرنگار: افسانه زعیمزاده
A-940622-06