شیراز - ایرنا - متخصص تغذیه و رژیم درمانی و عضو هیات علمی دانشگاه گفت:بسیاری از مردم رنگ قهوه ای موجود در نان سنگک را به حساب سبوس می گذارند، این رنگ ناشی از برخورد مستقیم آتش و حرارت با نان است و نمی تواند به منزله وجود سبوس در نان باشد.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 17 مهر 1396ساعت انتشار : 14:7:19شیراز - ایرنا - متخصص تغذیه و رژیم درمانی و عضو هیات علمی دانشگاه گفت:بسیاری از مردم رنگ قهوه ای موجود در نان سنگک را به حساب سبوس می گذارند، این رنگ ناشی از برخورد مستقیم آتش و حرارت با نان است و نمی تواند به منزله وجود سبوس در نان باشد.