عضو هیات علمی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت: عموم افراد جامعه چربیها را بهعنوان مواد غذایی مضری میشناسند که سبب بروز چاقی و افزایش خطر بیماریهای قلبی عروقی میشوند، این در حالی است که برخی از انواع چربیها که به آنها چربیهای اشباع نشده میگویند از چاقی جلوگیری میکند.
منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 آذر 1397ساعت انتشار : 12:1:1عضو هیات علمی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت: عموم افراد جامعه چربیها را بهعنوان مواد غذایی مضری میشناسند که سبب بروز چاقی و افزایش خطر بیماریهای قلبی عروقی میشوند، این در حالی است که برخی از انواع چربیها که به آنها چربیهای اشباع نشده میگویند از چاقی جلوگیری میکند.