اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 12 بهمن ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
جمعه 12 بهمن ماه 1403 ساعت: 23:25:29

ذائقه؛ دلیل پایین بودن سرانه مصرف ماهی در ایران است

ذائقه؛ دلیل پایین بودن سرانه مصرف ماهی در ایران است

ساری- ایرنا- مدیر کل دفتر آبزیان سازمان شیلات ایران با بیان اینکه دلایل مختلفی برای پایین بودن سرانه مصرف ماهی از جمله قیمت بالا، کیفیت پایین و ناآشنایی با روش های مختلف طبخ عنوان می شود، گفت: ذائقه ،دلیل اصلی پایین بودن سرانه مصرف ماهی در ایران است.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 21 آبان 1397ساعت انتشار : 7:1:53
ساری- ایرنا- مدیر کل دفتر آبزیان سازمان شیلات ایران با بیان اینکه دلایل مختلفی برای پایین بودن سرانه مصرف ماهی از جمله قیمت بالا، کیفیت پایین و ناآشنایی با روش های مختلف طبخ عنوان می شود، گفت: ذائقه ،دلیل اصلی پایین بودن سرانه مصرف ماهی در ایران است.