اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 2 بهمن ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 2 بهمن ماه 1403 ساعت: 0:25:41

چرا باید قوطی کنسرو ماهی را جوشاند؟

چرا باید قوطی کنسرو ماهی را جوشاند؟

برخی افراد تصور می کنند که جوشاندن محتویات کنسرو ماهی خارج از قوطی یا تف دادن آن باعث از بین رفتن سم بوتولیسم موجود در کنسرو می شود و سلامت این ماده غذایی را بیشتر تضمین می کند؛ موضوعی که مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات آن را نادرست می داند.

منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 17 مرداد 1399ساعت انتشار : 7:0:34
برخی افراد تصور می کنند که جوشاندن محتویات کنسرو ماهی خارج از قوطی یا تف دادن آن باعث از بین رفتن سم بوتولیسم موجود در کنسرو می شود و سلامت این ماده غذایی را بیشتر تضمین می کند؛ موضوعی که مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات آن را نادرست می داند.