فرایند تهیه میوه خشک، درصد بسیار زیادی از آب موجود در میوه گرفته میشود. در این فرایند، قسمت باقیمانده میوه از نظر مواد مغذی ارزش بالایی دارد. بسیاری از متخصصان تغذیه بر این باورند که میوههای خشک شده، تا زمانی که به صورت متعادل مورد استفاده قرار بگیرند انتخابی مغذی و مناسب به حساب میآیند. فرایند تهیه میوه خشک، درصد بسیار زیادی از آب موجود در میوه گرفته میشود. در این فرایند، قسمت باقیمانده میوه از نظر مواد مغذی ارزش بالایی دارد. در واقع تحقیقات جدید نشان داده اند خوردن میوههای خشک با رژیمی سالم و کاهش چاقی در ارتباط است:
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 13 آبان 1403ساعت انتشار : 17:0:41