ارومیه- ایرنا- نشانگرهای رنگی تغذیه که چندسالی است بر روی اغلب مواد غذایی در کشورمان دیده می شود، ضرورتی برای ارتقای سلامت و کاهش بیماری هایی نظیر دیابت و چربی خون است ولی هنوز این ضرورت در جامعه احساس نشده و نیازمند فرهنگ سازی در بین مصرف کنندگان است.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 16 تیر 1397ساعت انتشار : 7:1:32ارومیه- ایرنا- نشانگرهای رنگی تغذیه که چندسالی است بر روی اغلب مواد غذایی در کشورمان دیده می شود، ضرورتی برای ارتقای سلامت و کاهش بیماری هایی نظیر دیابت و چربی خون است ولی هنوز این ضرورت در جامعه احساس نشده و نیازمند فرهنگ سازی در بین مصرف کنندگان است.