غذا یکی از مهمترین عواملی است که بر سلامت بدن و اندامهای آن تأثیر میگذارد و برخی از مواد غذایی هستند که در بهبود سلامت و مبارزه با پیری و بیماریها تأثیر مؤثری دارند. سوتلانا تروفیموا، دانشمند و رئیس انجمن ضد پیری روسیه، در رابطه با این موضوع گفت: «مطالعات زیادی وجود دارد که فواید زردچوبه را در مبارزه با پیری و افزایش عمر نشان میدهد و خواص ضد سرطانی آن را تأیید میکند به لطف کورکومین، که یک ماده فعال بیولوژیکی است که در ترکیب آن، این ادویه محبوب در غذاهای هندی و شرقی، تولید هورمون سروتونین را افزایش می دهد و روند پیری را در بدن کاهش می دهد، تأثیر مفیدی بر سلامتی دارد. وی افزود: کورکومین نه تنها سلول های سرطانی را در بدن سرکوب می کند، بلکه از ظهور سلول های سرطانی جدید نیز جلوگیری می کند.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 05 اردیبهشت 1403ساعت انتشار : 19:1:49