کاهش مشتریان رستوران ها / کدام استان ها بیشتر رستوران می روند؟
رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش این موضوع را میگوید و تاکید میکند که قیمت مواد اولیه رستورانها بیشتر از ٥٠ درصد گرانتر شده و حالا آنها مجبورند قیمت غذاهایشان را افزایش دهند و همین موضوع موجب شده است که مشتریان رستورانها به شدت کاهش داشته باشند. به گفته تبریزیها حالا رستورانهای زیادی درخواست تغییر کاربری به اتحادیهشان دادهاند.برخی از رستورانداران تهرانی هم میگویند غذاهای گرانقیمت مشتریان خود را از دست دادهاند و این روزها مردم بیشتر از همیشه به قیمت غذاها توجه میکنند.
منبع خبر : انتخاب - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 29 مهر 1397ساعت انتشار : 7:4:45