صنایع غذایی> اقتصا د غذا - معاونت بررسی های اقتصادی اتاق بازرگانی تهران در گزارشی به بررسی چشم انداز تولید، مصرف و تجارت شکر در جهان طی سالهای 2017 تا 2026 پرداخته است.
منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 12 شهریور 1396ساعت انتشار : 11:27:17صنایع غذایی> اقتصا د غذا - معاونت بررسی های اقتصادی اتاق بازرگانی تهران در گزارشی به بررسی چشم انداز تولید، مصرف و تجارت شکر در جهان طی سالهای 2017 تا 2026 پرداخته است.به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، متن گزارش تهیه شده توسط اتاق بازرگانی, صنایع، معادن و کشاورزی تهران با عنوان " چشم انداز تولید، مصرف و تجارت شکر در جهان طی سالهای 2017 تا 2026" به شرح زیر است.برای مشاهده متن کامل گزارش و دریافت فایل آن کلیک کنید