سنندج - ایرنا - مشاور تغذیه بیمارستان توحید سنندج با اشاره به اینکه ناراحتی های قلبی و عروقی و افزایش فشار خون از علل اصلی مرگ و میر است، گفت: مصرف زیاد نمک و غذاهای شور از عوامل موثر بر افزایش فشار خون و بروز بیماری های قلبی و عروقی است.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 29 آبان 1396ساعت انتشار : 15:12:19سنندج - ایرنا - مشاور تغذیه بیمارستان توحید سنندج با اشاره به اینکه ناراحتی های قلبی و عروقی و افزایش فشار خون از علل اصلی مرگ و میر است، گفت: مصرف زیاد نمک و غذاهای شور از عوامل موثر بر افزایش فشار خون و بروز بیماری های قلبی و عروقی است.