اصفهان - ایرنا - مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت اصفهان گفت: بیشتر تخلف هایی که بازرسان این گروه در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ایام نوروز با آن برخورد کرده اند مربوط به تولید شیرینی های بی کیفیت با استفاده از رنگ های مصنوعی بوده است.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 22 اسفند 1397ساعت انتشار : 7:0:13اصفهان - ایرنا - مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت اصفهان گفت: بیشتر تخلف هایی که بازرسان این گروه در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ایام نوروز با آن برخورد کرده اند مربوط به تولید شیرینی های بی کیفیت با استفاده از رنگ های مصنوعی بوده است.