مسول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با اشاره به فواید میوه تابستانی زردآلو، عنوان کرد: زردآلوهای تازه و پررنگ تأمین کننده مقادیر قابل توجهی بتاکاروتن (ماده پیش ساز ویتامین A) و پتاسیم برای بدن بوده و برگههای زردآلو نیز منبع بسیار غنی پتاسیم هستند.
منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 خرداد 1398ساعت انتشار : 12:1:38مسول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با اشاره به فواید میوه تابستانی زردآلو، عنوان کرد: زردآلوهای تازه و پررنگ تأمین کننده مقادیر قابل توجهی بتاکاروتن (ماده پیش ساز ویتامین A) و پتاسیم برای بدن بوده و برگههای زردآلو نیز منبع بسیار غنی پتاسیم هستند.