اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 11 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 11 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 19:26:24

رشد میکروب کلستریدیم یولتولیوم در کنسرو، منجر به مرگ می شود/ در کنسرو مواد غذایی،خودسرانه عمل نکنید

رشد میکروب کلستریدیم یولتولیوم در کنسرو، منجر به مرگ می شود/ در کنسرو مواد غذایی،خودسرانه عمل نکنید

رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: رشد 100 گرم از میکروب کلستریدیم یولتولیوم در مواد غذایی کم اسید کنسرو ها، می تواند منجر به مرگ بسیاری از مردم شود.

منبع خبر : میزان - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 08 آبان 1396ساعت انتشار : 7:2:23
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: رشد 100 گرم از میکروب کلستریدیم یولتولیوم در مواد غذایی کم اسید کنسرو ها، می تواند منجر به مرگ بسیاری از مردم شود.