
دبیر کل اتاق اصناف ایران با اشاره به گزارشات واصله از بازرسان اتاق ها و اتحادیه های صنفی سراسر کشور و نیز بازرسان وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی در خصوص کاهش سطح رعایت پروتکلهای بهداشتی و اخطار به واحدهای صنفی گفت: به علت روند کاهشی رعایت پروتکلهای بهداشتی توسط مردم و برخی از مراکز عرضه مواد غذایی از جمله رستورانها، فستفودها و ساندویچیها به ویژه در شهرهای مسافرپذیر که مردم تردد بیشتری در آنجا دارند، مراجعات بیماران کرونا به بیمارستانهای این شهرها افزایش یافته است.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 06 فروردین 1400ساعت انتشار : 19:0:33 دبیر کل اتاق اصناف ایران با اشاره به گزارشات واصله از بازرسان اتاق ها و اتحادیه های صنفی سراسر کشور و نیز بازرسان وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی در خصوص کاهش سطح رعایت پروتکلهای بهداشتی و اخطار به واحدهای صنفی گفت: به علت روند کاهشی رعایت پروتکلهای بهداشتی توسط مردم و برخی از مراکز عرضه مواد غذایی از جمله رستورانها، فستفودها و ساندویچیها به ویژه در شهرهای مسافرپذیر که مردم تردد بیشتری در آنجا دارند، مراجعات بیماران کرونا به بیمارستانهای این شهرها افزایش یافته است.