رییس کمیسیون کشاورزی، آب و صنایع غذایی اتاق تهران گفت: وقتی گلوتن آرد پایین باشد نانواها باید شبکه گلوتن آرد و نان را تامین کنند و همین امر موجب افزودن نمک به نان می شود که کیفیت آن را کاهش داده و محصول شور را در اختیار مصرف کننده قرار می دهد.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 28 مهر 1395ساعت انتشار : 11:3:14رییس کمیسیون کشاورزی، آب و صنایع غذایی اتاق تهران گفت: وقتی گلوتن آرد پایین باشد نانواها باید شبکه گلوتن آرد و نان را تامین کنند و همین امر موجب افزودن نمک به نان می شود که کیفیت آن را کاهش داده و محصول شور را در اختیار مصرف کننده قرار می دهد.