اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 22 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
جمعه 21 دى ماه 1403 ساعت: 23:25:15

حفظ کیفیت نان و سلامت مردم مستلزم واردات گندم است

حفظ کیفیت نان و سلامت مردم مستلزم واردات گندم است

رییس کمیسیون کشاورزی، آب و صنایع غذایی اتاق تهران گفت: وقتی گلوتن آرد پایین باشد نانواها باید شبکه گلوتن آرد و نان را تامین کنند و همین امر موجب افزودن نمک به نان می شود که کیفیت آن را کاهش داده و محصول شور را در اختیار مصرف کننده قرار می دهد.

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 28 مهر 1395ساعت انتشار : 11:3:14
رییس کمیسیون کشاورزی، آب و صنایع غذایی اتاق تهران گفت: وقتی گلوتن آرد پایین باشد نانواها باید شبکه گلوتن آرد و نان را تامین کنند و همین امر موجب افزودن نمک به نان می شود که کیفیت آن را کاهش داده و محصول شور را در اختیار مصرف کننده قرار می دهد.