اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 25 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 25 دى ماه 1403 ساعت: 12:26:7

ضریب نفوذ استاندارد در ایران به 95 درصد می رسد

ضریب نفوذ استاندارد در ایران به 95 درصد می رسد

زنجان - ایرنا - مدیرکل دفتر نظارت بر استاندارد صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و حلال سازمان استاندارد ایران گفت: ضریب نفوذ استاندارد در میان واحدهای تولیدی زیرپوشش استاندارد اجباری به 95 درصد می رسد.

منبع خبر : ایرنا - استان هالینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 27 مهر 1396ساعت انتشار : 18:7:18
زنجان - ایرنا - مدیرکل دفتر نظارت بر استاندارد صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و حلال سازمان استاندارد ایران گفت: ضریب نفوذ استاندارد در میان واحدهای تولیدی زیرپوشش استاندارد اجباری به 95 درصد می رسد.