اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 23 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 23 دى ماه 1403 ساعت: 4:25:34

افزایش مصرف قند، نمک و چربی سلامت شهروندان را تهدید می کند

افزایش مصرف قند، نمک و چربی سلامت شهروندان را تهدید می کند

همدان- ایرنا- مدیر نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: مصرف بیش از اندازه قند، نمک و چربی موجب افزایش بیماری های غیرواگیر همچون چاقی، بیماری های قلبی و عروقی، کلیوی و دیابت شده است.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 آذر 1396ساعت انتشار : 19:34:2
همدان- ایرنا- مدیر نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: مصرف بیش از اندازه قند، نمک و چربی موجب افزایش بیماری های غیرواگیر همچون چاقی، بیماری های قلبی و عروقی، کلیوی و دیابت شده است.