همدان- ایرنا- مدیر نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: مصرف بیش از اندازه قند، نمک و چربی موجب افزایش بیماری های غیرواگیر همچون چاقی، بیماری های قلبی و عروقی، کلیوی و دیابت شده است.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 آذر 1396ساعت انتشار : 19:34:2همدان- ایرنا- مدیر نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: مصرف بیش از اندازه قند، نمک و چربی موجب افزایش بیماری های غیرواگیر همچون چاقی، بیماری های قلبی و عروقی، کلیوی و دیابت شده است.